Handlekraft og eksekveringskraft i ledelsen

Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

– der skaber handlekraft og konkrete resultater i jeres organisation

Omfattende forskning dokumenterer, at interne forhold er årsag til 90% af de tilfælde, hvor organisationer kommer i vanskeligheder. Den stærke ledelse bygger bro mellem strategi og resultater, træffer gode beslutninger og handler hurtigt på det, der betyder mest i forhold til kundefokus, organisationens samlede performance og medarbejdernes engagement.

Med ledelsesudvikling arbejder vi ud fra en analyse af, hvad der betyder allermest at gøre noget ved hjemme hos jer lige nu og sætter gang i processer, der skaber ejerskab og handlekraft hos ledelse og medarbejdere. I bliver eksperter i at løse jeres egne problemer.

HANDLEKRAFT OG RESULTATER

High performing lederteams

– er effektive lederteams, der skaber ejerskab og engagement hos medarbejderne og når organisationens mål

”Ledelse er ikke videnskab – det er adfærd og nærvær”, Sten Hildebrandt.

Er I nærværende i jeres ledelsesopgave og tydelige i jeres interne kommunikation og jeres kommunikation til medarbejdere, kunder og andre ? Holder I hinanden ansvarlige og har samtidig fokus på forretningens resultater ?

Vil I gerne kende hinanden bedre og blive bedre til at kommunikere og samarbejde og samtidig skærpe jeres fokus, så I øger jeres effektivitet og performance, så det slår tydeligt igennem i organisationen ?

Jeg arbejder med udvikling af high performing lederteams baseret på Patrick Lencioni´s teorier om high performing teams.

EJERSKAB OG ENGAGEMENT

Ledelsesudvikling

– der bringer jeres lederteam tilbage på sporet

Det velfungerende lederteam konflikter jævnligt og løser rutinemæssigt egne konflikter, men bliver ikke hængende i dem. Så når samarbejdet kører fast igen og igen, og kommunikationen bliver træls, statisk og ufrugtbar, har I brug for hjælp udefra til at komme ud af dødvandet.

Jeg skræddersyr forløbet til netop jeres team baseret på en grundig forundersøgelse af teamets historie, forskellige synspunkter og status lige nu. Sammen tager vi låget af ”the black box”, hiver indholdet ud på bordet, hvor alle kan se det – og ser det fra forskellige perspektiver. I får kvalificeret og praktisk hjælp til at finde løsninger, som I kan give hinanden håndslag på, og I går ud af forløbet med en plan under armen for, hvordan I kommer videre på en god og konstruktiv måde.

Så kan I komme videre med jeres egentlige opgave, nemlig at drive virksomhed, skabe værdi for jeres kunder og udvikle jeres medarbejdere. 

TILBAGE PÅ SPORET

Ledelsesudvikling

– er personlig sparring, der udvikler dig, så du når dine mål

”Du er først en leder, når nogen vælger at følge dig” Ved du, hvem der gerne vil følge dig ? Og hvorfor ? Har du gjort dig klart, hvad der er dit unikke bidrag, som du ønsker, skal inspirere andre til at følge dig ?

Jeg tilbyder individuel rådgivning og sparring, med udgangspunkt i din rolle og det ansvar, du forvalter. Vi arbejder ressourcebaseret med udgangspunkt i dine styrker og går målrettet efter dine mål. Vi ser på udfordringer fra hverdagen og undersøger alternative perspektiver og finder nye handlemåder og udvikler gennem forløbet dine kompetencer.

PERSONLIG SPARRING