Mød Mette​

Konsulent og marketingansvarlig og en del af Andersen Hartvig siden december 2022.

Mette Dal Hasager er specialist i at designe unikke undervisnings- og træningsforløb som passer til den enkelte kundes ønsker og behov.

Mette gør det komplekse og teoretiske let forståeligt og er god til at finde konkrete, visuelle billeder på det abstrakte. Hun er vildt optaget af at skabe trygge og aktive læringsprocesser, der understøtter deltagerne i at eksperimentere, undre sig, fejle, lege og reflektere.

Og Mette kan slet ikke lade være med at følge med i trends og tendenser inden for læring og forandringsledelse og i det hele taget alt, hvad der har med menneskets udvikling at gøre. 

Som ansvarlig for marketing former Mette virksomhedens profil udadtil, og hun er optaget af at producere hjælpsomt indhold og autentiske billeder.

​"Min passion er at skabe trygge og tydelige rammer, hvor mennesker bliver klogere, tager ejerskab og lærer sammen. Jeg elsker når forløbsbegejstring bliver til vedblivende forandringer og ny praksis i virksomheden"

​Vidste I at...

Mette er optaget af farver og design! I Mette er der gemt en lille botaniker, da hun elsker at se blomster, vokse og trives. Hun har i øvrigt næsten besteget Mount Kinabalu.

Og så er Mette gymnastikinstruktør for børn og vild med at bygge huler med sine to drenge.

Baggrund

​​Mette er cand.mag. i læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder både kommunalt, i NGO og det private.

Hun har løbende uddannet sig i proces- og projektledelse. Mette er desuden bachelor i Ernæring og Sundhed.

Læs mere på LinkedIn​