Om os​

Mere om os og det vi brænder for​

Hvem er Andersen Hartvig?​

​​Andersen Hartvig er den seriøse rådgiver og samarbejdspartner for jer, der vil udvikle mennesker og virksomheder bæredygtigt.

​​Vi har siden 2017 hjulpet en lang række virksomheder med at løse varierende problemstillinger og med faglig og personlig udvikling af medarbejdere, ledere, projektledere og teams.

Andersen Hartvig er specialister i skræddersyede forløb indenfor projektledelse, procesoptimering og samarbejde & teamudvikling. Vi arbejder internationalt og har stor brancheerfaring indenfor vind, offshore, byggeri og anlæg.

Vi arbejder benhårdt for at udvikle, tilpasse og levere unikke, skræddersyede forløb, der er tilpasset hver enkelt af vores kunder og vores arbejde er karakteriseret ved høj grad af energi, kreativitet, smidighed og omhu.

Vores ambition er at hjælpe jer med at integrere ny konkret adfærd i hverdagen, på det individuelle og det organisatoriske niveau.​

Vores DNA​

Teorien so​m afsæt

Vi elsker viden, vi samler på den og som de vidensnørder, vi er, følger vi hele tiden med i de nyeste undersøgelser og studier indenfor vores fagspecialer. Vores forløb er altid opdateret på baggrund af den nyeste viden indenfor det specifikke felt.

Teorien er et vigtigt fundament men endnu vigtigere er, at vi sammen med jer tilpasser, oversætter og anvender teorien i jeres konkrete arbejdssituationer.

Træning & praktisk erfaring

Vi ved, at praktisk erfaring og fælles refleksion er centralt for læring og opbygning af kompetencer og ny konkret adfærd i virksomheden. Derfor er vores forløb kendetegnet ved høj involvering og deltageraktivitet gennem praktiske øvelser, cases, dialog, individuelle samtaler og refleksion.

Så lavt ambitionsniveau, at det virker i virkeligheden

Forskningen viser at 75 % af alle udviklingsaktiviteter, rammer helt eller delvist ved siden af målet. Ofte fordi, at forandringer sigter alt for bredt. 

Derfor er vores fornemmeste opgave at hjælpe jer med at zoome ind på, hvad der er allervigtigst for jeres hverdag nu og her. Vi laver hellere et pilotprojekt eller to inden vi sætter hele virksomheden i spil.

​”Selv en rejse på tusind mil begynder med et enkelt lille skridt”  

- Kinesisk filosof, Lao Tsu, for mere end 2.500 år siden

Menneskene bag Andersen Hartvig