Helene Hartvig

Internationale projekter 
Leder og teamudvikling

Vil I også kun have løsninger der virker?

Helene har en bred og alsidig erfaring med komplekse og internationale projekter, leder- og teamudvikling og organisationsudvikling. Hun er uddannet bygningsingeniør og projektleder i offshore-branchen og er desuden psykoterapeut og coach. Helene har stor erfaring som proceskonsulent og er en excellent facilitator af workshops – hun faciliterer lige godt på dansk og engelsk og faciliterer gerne internationale workshops.

Hun har undervist i projektledelse på Erhvervsakademiet og har udviklet og leveret et utal af kortere og længerevarende kurser og individuelle forløb. Hendes udgangspunkt er altid, hvad kunden har brug for lige nu. I sit arbejde som konsulent hjælper hun både de helt små og de større virksomheder med mange forskellige udfordringerer. Helene struktureret, målrettet og sjovere at være sammen med end gennemsnittet. Hun sprudler af livsglæde og motivation, og hun forlader ikke en opgave, før hun har skabt blivende værdi for kunden. Hun har i øvrigt selv skrevet denne tekst.


Skræddersyede rådgivningsforløb

Jeg rådgiver om projektledelse, teamudvikling og organisationsudvikling. Det er helt afgørende for mig at skabe værdi for jeres forretning og levere løsninger, der virker for jer. Derfor er alle rådgivningsforløb og workshops individuelt aftalt baseret på dine/jeres ønsker og konkrete behov. Jeg arbejder over hele landet og i udlandet.

Ring og lad os tage en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg hjælper jer videre.

Workshops

Jeg har været så heldig at facilitere et meget stort antal danske og internationale workshops med vidt forskellige formål. Det har fx handlet om at få den gode start på projektet, 3D visualisering, konkret konfliktløsning, forandring af kultur, procesoptimeringer, risikostyring og FMEA undersøgelser. Det er altid et stort privilegium at få lov til at arbejde med mennesker og processer i udvikling, især i det multikulturelle rum.

En workshop varer fra 2 timer til adskillige dage. Alle workshops tilpasses individuelt afhængig af formål og ønsker. De projekt-relaterede workshops er velegnede til alle projekter uanset type og størrelse.

Mission

Jeg tror på at projekter, hvor mennesker samarbejder, engagerer sig og udvikler sig er en endeløs kilde til bæredygtig udvikling. Derfor faciliterer jeg excellent projektledelse, højt præsterende teams og bedre resultater for jeres projekter.

Vision

Succesfulde projekter, drevet af engagerede og glade mennesker, der sammen skaber en bæredygtig verden.

Hvad skal I forvente

Når I vælger at arbejde sammen med mig, får I nogle værdier og holdninger til livet og verden med i købet.

Energi

Energi skaber bevægelse. Al udvikling er bevægelse imod en ny indsigtsfuld tilstand. Når vi formår at begejstre os selv og hinanden, skaber vi energi, så vi kan skabe den integration, der får ny viden til at sidde fast, så vi tager den med hjem – ikke i kursusmappen, der ryger på hylden – men inden i os selv.

Mening

Det skal give mening, det vil sige skabe værdi. Jeg arbejder ud fra forskningsbaserede og veldokumenterede metoder, og jeg leverer løsninger, der virker lige der, hvor I er nu – det giver mening.

Helhed

Jeg siger ærligt, hvad jeg mener, og lytter åbent og nysgerrigt til andre. Jeg værner om din og min integritet og værdighed. Når jeg har påtaget mig en opgave, løser jeg den – Mit mål er at gøre det rigtige rigtigt, så vi sammen skaber løsninger, der virker for helheden.

Nærvær

Nærvær er at være til stede i situationen og at være med det, der er. Der er altid en løsning, og jeg arbejder nysgerrigt og metodisk med det, der er og får det bedste ud af situationen. Alle de nødvendige ressourcer er til stede i organisationen og i os selv – vi skal bare mobilisere dem.

Kreativitet

Kreativiteten og modet til at tænke noget nyt og prøve noget nyt skaber innovation og udvikling. Og når vi har analyseret situationen grundigt og sat fingeren på det ømme punkt, kan vi målrette kreativiteten, så vi finder den rigtige løsning på det rigtige problem.

Tryghed

Jeg er medlem af CMC (Connecting Management Consultants), der er det foretrukne faglige netværk for de små konsulenthuse, der rådgiver indenfor strategi og ledelse, program- og projektudvikling, organisationsudvikling og HR-udvikling.