Skip to main content
Værktøjer til projektledelse, som folk har lyst til at bruge

Projektmodel

Projektmodeller og værktøjer

Vi tror på, at projekter, hvor mennesker samarbejder, engagerer sig og udvikler sig, er en endeløs kilde til en bæredygtig udvikling i verden. Derfor er vi optaget af at få projekter til at lykkes og samtidig sikre, at de mennesker, der er beskæftiget i projekter, trives og vokser med opgaven.

Vores projektmodeller leverer forretningsmæssige resultater og er samtidig praktiske, nemme at bruge og skræddersyede til den enkelte virksomheds projekter.

Hvis projektledelse er jeres kerneopgave, har I måske behov for at opdatere jeres eksisterende projektmodel og -værktøjer og blive endnu mere modne fra et i forvejen højt niveau. Hvis projektledelse er nyt for jer eller bare ikke jeres kerneopgave, oplever I måske, at tingene ikke helt lykkes, som I havde ønsket.

Uanset hvilket modenhedsniveau jeres virksomhed har i forhold til projektledelse, vil I få bedre styr på jeres projekter med projektmodeller og -værktøjer, som folk har lyst til at bruge. Vi udvikler jeres virksomhedstilpassede projektmodel, så I får præcis, hvad I har brug for – hverken mere eller mindre.

samarbejder, engagerer sig og udvikler sig

Vores projektmodeller

Vi udvikler jeres projektmodel fra bunden eller tilpasser jeres eksisterende projektmodel, så I får en fleksibel og smidig ramme omkring jeres projekteksekvering, som understøtter arbejde og samarbejde og letter projektlederens arbejde og dokumentation.

Projektmodeller og -værktøjer fungerer kun så godt, som de mennesker, der bruger dem, og derfor er vores helt overvejende fokus brugervenlighed og succesfuld implementering. Vi tænker implementering af projektmodel og -værktøjer ind i designet helt fra starten og slipper ikke organisationen, før der virkelig er en varig og mærkbar ændring i eksekveringskraften i jeres projekter. Vi hjælper med implementering og træner projektledere og projektmedarbejdere, så I faktisk får løsninger, der virker – dvs. tilpassede modeller og værktøjer til projektledelse, som er overskuelige, brugervenlige og effektive. Og som bliver brugt og skaber værdi for jeres virksomhed.

værdi for jeres virksomhed